CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Долар-Јапонски јен Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 28/10/2020

Фундаментални анализи

28 October, 2020

Парот USD / JPY повторно се намали во средата. Сега е 104.114. Економскиот календар на Јапонија денес е празен. Соединетите држави подоцна денес ќе објават неколку броеви на залихи на мало и големо.

Техничка анализа

Долар-Јапонски јен Анализи Техничка анализа 28/10/2020
Time Frame: 1 hour

USDJPY Табела на подршка и отпор - 28/10/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 104.68 Daily R2
Линија на отпор 1 104.52 Daily R1
Линија на подршка 1 104.06 Daily S1
Подршка 2 103.89 Daily S2

USDJPY Табела на индикатори - 28/10/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USDJPY Индикатор / Табела - 28/10/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Продај ПродајПродај
RSI (14) Купи ПродајПродај
SMA 20 Продај ПродајПродај

USDJPY 28/10/2020 - Референтна цена : 104.38

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Јапонски јен Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега