CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Долар-Јапонски јен Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 26/11/2020

Фундаментални анализи

26 ноември, 2020

УСД/ ЈПУ парот се тргува на пониско ниво во четвртокот. Во моментов е на 104.255. Водечкиот индекс на Јапонија беше објавен на 92,5. Консензуалната прогноза беше 92,9. Американските пазари се затворени денес заради националниот празник Денот на благодарноста.

Техничка анализа

Долар-Јапонски јен Анализи Техничка анализа 26/11/2020
Time Frame: 1 hour

USDJPY Табела на подршка и отпор - 26/11/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 104.60 Daily R2
Линија на отпор 1 104.44 Daily R1
Линија на подршка 1 104.02 Daily S1
Подршка 2 103.86 Daily S2

USDJPY Табела на индикатори - 26/11/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Купи
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

USDJPY Индикатор / Табела - 26/11/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Купи ПродајПродај
RSI (14) Продај ПродајПродај
SMA 20 Продај ПродајПродај

USDJPY 26/11/2020 - Референтна цена : 104.23

Продај
Simple Moving AverageКупи (1)Продај (2)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (2)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Јапонски јен Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега