CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 76% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Dollar - Turkish Lira Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 14/08/2020

Фундаментални анализи

14 August, 2020

Турската лира ослабе во петокот. УСД / ТРИ се искачи на 7.37290 од пладне во Европа. Турција ги објави податоците за продажбата на мало за јуни, кои се зголемија за 16,5% месечно и паднаа за 0,8% од една година. Индустриското производство на Турција за јуни се намали за 0,1%. Прогнозата за консензус беше за пораст од 1,1%.

Техничка анализа

Dollar - Turkish Lira Анализи Техничка анализа 14/08/2020
Time Frame: 1 hour

USDTRY Табела на подршка и отпор - 14/08/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 7.47272 Daily R2
Линија на отпор 1 7.42960 Daily R1
Линија на подршка 1 7.31460 Daily S1
Подршка 2 7.22836 Daily S2

USDTRY Табела на индикатори - 14/08/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USDTRY Индикатор / Табела - 14/08/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

USDTRY 14/08/2020 - Референтна цена : 7.37210

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (3)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Турска лира Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега