CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 76% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Dollar - Turkish Lira Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 18/09/2020

Фундаментални анализи

18 September, 2020

Парот USD/TRY се зголеми во петокот на 7,5674 дури и кога Гринбек ослабна во однос на нејзините главни врсници. Турската лира ослабна на најновиот историски минимум во однос на доларот во петокот, бидејќи вниманието на инвеститорот се насочи кон изгледите за заострување на чекорите на централната банка пред состанокот за утврдување на политиката следниот четврток.

Техничка анализа

Dollar - Turkish Lira Анализи Техничка анализа 18/09/2020
Time Frame: 1 hour

USDTRY Табела на подршка и отпор - 18/09/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 7.59255 Daily R2
Линија на отпор 1 7.57905 Daily R1
Линија на подршка 1 7.54385 Daily S1
Подршка 2 7.53065 Daily S2

USDTRY Табела на индикатори - 18/09/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USDTRY Индикатор / Табела - 18/09/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

USDTRY 18/09/2020 - Референтна цена : 7.56145

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (3)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Турска лира Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега