CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Dollar - Turkish Lira Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 26/11/2020

Фундаментални анализи

26 ноември, 2020

Парот USD / TRY. падна во четвртокот. Во моментов е 7.86630. Денес нема економски податоци од Турција. Нема да има никакви економски вести од Соединетите Држави бидејќи тоа е национален празник, Денот на благодарноста.

Техничка анализа

Dollar - Turkish Lira Анализи Техничка анализа 26/11/2020
Time Frame: 1 hour

USDTRY Табела на подршка и отпор - 26/11/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 8.01160 Daily R2
Линија на отпор 1 7.94950 Daily R1
Линија на подршка 1 7.78390 Daily S1
Подршка 2 7.72180 Daily S2

USDTRY Табела на индикатори - 26/11/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Продај

USDTRY Индикатор / Табела - 26/11/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - ПродајМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи ПродајКупи
RSI (14) Неутрално НеутралноКупи
SMA 20 Продај ПродајКупи

USDTRY 26/11/2020 - Референтна цена : 7.86670

Продај
Simple Moving AverageКупи (1)Продај (2)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Турска лира Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега