CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 76% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Злато Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 14/08/2020

Фундаментални анализи

14 August, 2020

Цените на златото беа релативно рамни во петокот. Жолтиот метал безбедно засолниште го поминува поголемиот дел од денот во опсег од 10 американски долари центриран околу 1950 американски долари. Инвеститорите чекаат да видат колку повеќе стимули ќе напредуваат Соединетите држави во следната сметка за стимули. Сега, Белата куќа и демократите се оддалечени околу 2 трилиони долари, но Белата куќа сака најмалку 1 трилион долари. Сепак, разговорите меѓу двете страни се во ќор-сокак. Тие воопшто не зборуваат.

Техничка анализа

Злато Анализи Техничка анализа 14/08/2020
Time Frame: 1 hour

GOLD Табела на подршка и отпор - 14/08/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1996.38 Daily R2
Линија на отпор 1 1975.54 Daily R1
Линија на подршка 1 1919.96 Daily S1
Подршка 2 1899.12 Daily S2

GOLD Табела на индикатори - 14/08/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Неутрално
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Неутрално

GOLD Индикатор / Табела - 14/08/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај КупиКупи
RSI (14) Неутрално НеутралноКупи
SMA 20 Неутрално ПродајКупи

GOLD 14/08/2020 - Референтна цена : 1947.75

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (2)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (0)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
GOLD Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега