CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Злато Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 26/11/2020

Фундаментални анализи

26 ноември, 2020

Цената на златото се помести малку повисоко во четвртокот наутро, бидејќи се чини дека безбедносниот жолт метал се консолидира. Сега е 1814 УСД. Изгледите остануваат исти, надежта за вакцини наспроти зголемувањето на бројот на случаи. Вториот дел од приказната е стимул, но колку? Тој одговор зависи од исходот на преостанатите две трки на американскиот Сенат во Џорџија на 5 јануари, што потенцијално може да го претвори Сенатот во демократска партија.

Техничка анализа

Злато Анализи Техничка анализа 26/11/2020
Time Frame: 1 hour

GOLD Табела на подршка и отпор - 26/11/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1833.73 Daily R2
Линија на отпор 1 1825.56 Daily R1
Линија на подршка 1 1803.76 Daily S1
Подршка 2 1795.59 Daily S2

GOLD Табела на индикатори - 26/11/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

GOLD Индикатор / Табела - 26/11/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Продај ПродајКупи
RSI (14) Продај ПродајНеутрално
SMA 20 Продај ПродајПродај

GOLD 26/11/2020 - Референтна цена : 1814.66

Продај
Simple Moving AverageКупи ()Продај ()
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи ()Продај ()
Споделете преку вашата мрежа
GOLD Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега