CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Пазарни можности

Пазарни можности за CFD инструментите

Последна можност:

Сурова нафта

05 март, 2021
Сурова нафта неделната пазарна прилика за растечкиот тренд, базирана на 1.00 Lot: Состанокот на ОПЕК+ на 4 март 2021 (четврток) ОДЛУКА: Сојузот на ОПЕК+ ги изненади трговците со...
Подготвени за тргување?Започнете сега