CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Ari Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 24/09/2021

Analiza Fondamentale

24 Shtator, 2021

Çmimet e arit u rrëzuan nga nivelet më të ulëta 1-1/2-mujore të premten, të nxitura nga kërkesa për strehë të sigurt, ndërsa investitorët u bënë të kujdesshëm ndaj fatit të China Evergrande të varfër, ndërsa një dollar më i butë gjithashtu ngriti joshjen e metalit për mbajtësit e monedhave të tjera. Indeksi i dollarit mbeti pranë nivelit më të ulët të javës të prekur të enjten. Megjithatë, çmimet e shufrave priteshin të binin nën presion në një periudhë afatmesme me bankat kryesore qendrore që sinjalizonin zvogëlimin e stimulit të epokës pandemike, thanë analistët. Rezerva Federale e SHBA sinjalizoi një rritje të normës më të hershme se sa pritej këtë javë.

Analiza Teknike

Ari Analiza Analiza Teknike 24/09/2021
Time Frame: 1 hour

GOLD Tabela e suportit dhe rezistencës - 24/09/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1773.36 Daily R2
Rezeistenca 1 1765.50 Daily R1
Suport 1 1744.56 Daily S1
Suporti 2 1736.70 Daily S2

GOLD Tabela e indikatorëve - 24/09/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GOLD Indikator / Periudha tabelare - 24/09/2021

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniShisni
RSI (14) Shisni ShisniShisni
SMA 20 Shisni ShisniShisni

GOLD 24/09/2021 - Çmimi i referencës : 1755.03

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
ARI Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani
Afër

Jini të vetëdijshëm për orët e tregtimit të pushimeve për:

  • E hënë, 11 tetor 2021 për Festën e Falenderimeve në Kanada.
  • E enjte, 14 tetor 2021 për festën e Ditës Chung Yeung në Hong Kong.
Instrumenti 11.10.2021 14.10.2021 15.10.2021
TE GJITHA FOREX I rregullt I rregullt I rregullt
Indekset
Hong Kong 50 I rregullt Mbyllur I rregullt
CAD 60 Mbyllur I rregullt I rregullt
Equity
Canadian stock Mbyllur I rregullt I rregullt
  • Kohët e mësipërme mund të ndryshojnë
  • Ju lutemi vini re: Në rast të likuiditetit të ulët në një instrument specifik, Fortrade mund të zgjerojë diferencat ose madje të mbyllë instrumentin për tregtim. Njoftimet do të lëshohen në lidhje me çdo ndryshim të tillë në orarin e tregtimit.
  • Datat para dhe pas kësaj feste kanë orarin e rregullt të tregtimit.
  • CFD-të janë Instrumentie komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
  • CFD-të janë Instrumentie komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 80% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë kontratat e përdorura me leva dhe nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.