CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar - Dollari kanadez Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 24/09/2021

Analiza Fondamentale

24 Shtator, 2021

Çifti USD/CAD u rrit më shumë të Premten. 1.shtë 1.26802 në kohën e drekës në Evropë. Kanadaja do të raportojë bilancin e saj buxhetor për korrikun më vonë sot. Shtetet e Bashkuara do të publikojnë Shitjet e Shtëpisë së Re për Gushtin këtë pasdite.

Analiza Teknike

Dollar - Dollari kanadez Analiza Analiza Teknike 24/09/2021
Time Frame: 1 hour

USDCAD Tabela e suportit dhe rezistencës - 24/09/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.2775 Daily R2
Rezeistenca 1 1.2735 Daily R1
Suport 1 1.2628 Daily S1
Suporti 2 1.2588 Daily S2

USDCAD Tabela e indikatorëve - 24/09/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Neutral
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USDCAD Indikator / Periudha tabelare - 24/09/2021

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - BliniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni BliniShisni
RSI (14) Neutral NeutralNeutral
SMA 20 Shisni BliniShisni

USDCAD 24/09/2021 - Çmimi i referencës : 1.2695

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (1)Shisni (2)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Dollar Kanadez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani
Afër

Jini të vetëdijshëm për orët e tregtimit të pushimeve për:

  • E hënë, 11 tetor 2021 për Festën e Falenderimeve në Kanada.
  • E enjte, 14 tetor 2021 për festën e Ditës Chung Yeung në Hong Kong.
Instrumenti 11.10.2021 14.10.2021 15.10.2021
TE GJITHA FOREX I rregullt I rregullt I rregullt
Indekset
Hong Kong 50 I rregullt Mbyllur I rregullt
CAD 60 Mbyllur I rregullt I rregullt
Equity
Canadian stock Mbyllur I rregullt I rregullt
  • Kohët e mësipërme mund të ndryshojnë
  • Ju lutemi vini re: Në rast të likuiditetit të ulët në një instrument specifik, Fortrade mund të zgjerojë diferencat ose madje të mbyllë instrumentin për tregtim. Njoftimet do të lëshohen në lidhje me çdo ndryshim të tillë në orarin e tregtimit.
  • Datat para dhe pas kësaj feste kanë orarin e rregullt të tregtimit.
  • CFD-të janë Instrumentie komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
  • CFD-të janë Instrumentie komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 80% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë kontratat e përdorura me leva dhe nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.