CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Ger 40 Index Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 24/09/2021

Analiza Fondamentale

24 Shtator, 2021

Tregjet e aksioneve GER40 dhe evropiane ranë të Premten pasi shqetësimet për zhvilluesin e trazuar të pronës China Evergrande dhe të dhënat e dobëta të besimit të biznesit gjerman i shtynë investitorët të rezervojnë një fitim pas një tubimi në mes të javës. Një studim i Institutit Ifo tregoi se morali i biznesit gjerman në shtator ra për të tretin muaj radhazi, i goditur nga problemet e zinxhirit të furnizimit që po shkaktojnë një "recesion të ngushticës" për prodhuesit në ekonominë më të madhe të Evropës. GER ra në fundjavë kur vendi do të votojë për të zgjedhur pasardhësen e kancelares gjermane Angela Merkel. Sondazhet e fundit treguan se Social Demokratët po i përmbahen epërsisë së tyre.

Analiza Teknike

Ger 40 Index Analiza Analiza Teknike 24/09/2021
Time Frame: 1 hour

GER40 Tabela e suportit dhe rezistencës - 24/09/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 15736.3 Daily R2
Rezeistenca 1 15638.5 Daily R1
Suport 1 15377.5 Daily S1
Suporti 2 15279.7 Daily S2

GER40 Tabela e indikatorëve - 24/09/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Neutral

GER40 Indikator / Periudha tabelare - 24/09/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini ShisniBlini
RSI (14) Blini ShisniBlini
SMA 20 Blini ShisniShisni

GER40 24/09/2021 - Çmimi i referencës : 15508.0

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (1)Shisni (2)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Ger40 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani
Afër

Jini të vetëdijshëm për orët e tregtimit të pushimeve për:

  • E hënë, 11 tetor 2021 për Festën e Falenderimeve në Kanada.
  • E enjte, 14 tetor 2021 për festën e Ditës Chung Yeung në Hong Kong.
Instrumenti 11.10.2021 14.10.2021 15.10.2021
TE GJITHA FOREX I rregullt I rregullt I rregullt
Indekset
Hong Kong 50 I rregullt Mbyllur I rregullt
CAD 60 Mbyllur I rregullt I rregullt
Equity
Canadian stock Mbyllur I rregullt I rregullt
  • Kohët e mësipërme mund të ndryshojnë
  • Ju lutemi vini re: Në rast të likuiditetit të ulët në një instrument specifik, Fortrade mund të zgjerojë diferencat ose madje të mbyllë instrumentin për tregtim. Njoftimet do të lëshohen në lidhje me çdo ndryshim të tillë në orarin e tregtimit.
  • Datat para dhe pas kësaj feste kanë orarin e rregullt të tregtimit.
  • CFD-të janë Instrumentie komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
  • CFD-të janë Instrumentie komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 80% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë kontratat e përdorura me leva dhe nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.