CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

USA500 Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 24/09/2021

Analiza Fondamentale

24 Shtator, 2021

E ardhmja e aksioneve amerikane u lëkund dhe yield-et e bonove u rritën në nivelet më të larta të një muaji, pasi pasiguria mbeti në lidhje me të ardhmen e gjigantit të pronave me borxhe të mëdha China Evergrande Group. Të ardhmet e lidhura me indeksin e blloqeve blu dhe S&P 500 të dyja ranë me 0.3% të Premten. Të ardhurat e rënda të teknologjisë Nasdaq-100 u dobësuan 0.5%. Të enjten, të tre indekset u rikthyen, duke zvogëluar humbjet nga fillimi i javës. Tregjet janë fshirë këtë javë nga frika se kolapsi i mundshëm i Evergrande mund të përhapet në tregjet globale dhe të shtojë një perspektivë tashmë të errët për rritjen globale. Evergrande u afrua me një parazgjedhje të mundshme të Premten pasi një afat për pagesën e interesit kryesor për mbajtësit e obligacioneve të tij në dollarë amerikanë kaloi pa asnjë njoftim.

Analiza Teknike

USA500 Analiza Analiza Teknike 24/09/2021
Time Frame: 1 hour

USA500 Tabela e suportit dhe rezistencës - 24/09/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 4478.08 Daily R2
Rezeistenca 1 4454.18 Daily R1
Suport 1 4390.46 Daily S1
Suporti 2 4366.56 Daily S2

USA500 Tabela e indikatorëve - 24/09/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USA500 Indikator / Periudha tabelare - 24/09/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini ShisniBlini
RSI (14) Blini ShisniBlini
SMA 20 Blini ShisniBlini

USA500 24/09/2021 - Çmimi i referencës : 4422.32

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (2)Shisni (1)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
USA500 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani
Afër

Jini të vetëdijshëm për orët e tregtimit të pushimeve për:

  • E hënë, 11 tetor 2021 për Festën e Falenderimeve në Kanada.
  • E enjte, 14 tetor 2021 për festën e Ditës Chung Yeung në Hong Kong.
Instrumenti 11.10.2021 14.10.2021 15.10.2021
TE GJITHA FOREX I rregullt I rregullt I rregullt
Indekset
Hong Kong 50 I rregullt Mbyllur I rregullt
CAD 60 Mbyllur I rregullt I rregullt
Equity
Canadian stock Mbyllur I rregullt I rregullt
  • Kohët e mësipërme mund të ndryshojnë
  • Ju lutemi vini re: Në rast të likuiditetit të ulët në një instrument specifik, Fortrade mund të zgjerojë diferencat ose madje të mbyllë instrumentin për tregtim. Njoftimet do të lëshohen në lidhje me çdo ndryshim të tillë në orarin e tregtimit.
  • Datat para dhe pas kësaj feste kanë orarin e rregullt të tregtimit.
  • CFD-të janë Instrumentie komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
  • CFD-të janë Instrumentie komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 80% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë kontratat e përdorura me leva dhe nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.