CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Dollari Australian Dollari Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 08/12/2023

Analiza Fondamentale

08 Dhjetor, 2023

Gjatë tregtimit evropian, dollari australian rezultoi i qëndrueshëm kundrejt dollarit amerikan në 0.66100. Nuk ka të dhëna të mëdha nga Australia sot. Shtetet e Bashkuara pritet të publikojnë të dhënat e listës së pagave jo fermere më vonë sot.

Analiza Teknike

Dollari Australian Dollari Analiza Analiza Teknike 08/12/2023
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 08/12/2023

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 0.6660 Daily R2
Rezeistenca 1 0.6637 Daily R1
Suport 1 0.6576 Daily S1
Suporti 2 0.6553 Daily S2

AUDUSD Tabela e indikatorëve - 08/12/2023

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Shisni
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

AUDUSD Indikator / Periudha tabelare - 08/12/2023

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni BliniShisni
RSI (14) Shisni NeutralNeutral
SMA 20 Blini ShisniShisni

AUDUSD 08/12/2023 - Çmimi i referencës : 0.6602

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (2)Shisni (1)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Australian - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani