CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

USA500 Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 08/12/2023

Analiza Fondamentale

08 Dhjetor, 2023

USA500 tregtohet me 4,588.
Aksionet amerikane u rritën të enjten ndërsa yield-et e obligacioneve u rritën përpara raportit mujor të punës të Departamentit të Punës të premten.
Rendimentet u ulën në fillim të kësaj jave pasi investitorët peshuan të dhëna më të buta se sa pritej për hapjet e vendeve të punës dhe listat e pagave të sektorit privat. Kjo bëri që tregjet të ulnin gjithnjë e më shumë normat vitin e ardhshëm nga Rezerva Federale.

Analiza Teknike

USA500 Analiza Analiza Teknike 08/12/2023
Time Frame: 1 hour

USA500 Tabela e suportit dhe rezistencës - 08/12/2023

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 4617.00 Daily R2
Rezeistenca 1 4604.28 Daily R1
Suport 1 4570.36 Daily S1
Suporti 2 4557.64 Daily S2

USA500 Tabela e indikatorëve - 08/12/2023

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USA500 Indikator / Periudha tabelare - 08/12/2023

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

USA500 08/12/2023 - Çmimi i referencës : 4587.32

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
USA500 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani