CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Nafta Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 08/12/2023

Analiza Fondamentale

08 Dhjetor, 2023

Nafta bruto po tregtohet më e ulët në rreth 70.29.
Çmimet e naftës u rritën në fillim të tregtisë të së premtes, por ishin në rrugën e duhur për të rënë me 6% për javën, duke qëndruar pranë niveleve më të ulëta të gjashtë muajve, me investitorët të shqetësuar për kërkesën e dobët për energji në Evropë të kombinuar me prodhimin e lartë të naftës së papërpunuar në SHBA.

Analiza Teknike

Nafta Analiza Analiza Teknike 08/12/2023
Time Frame: 1 hour

CRUDEOIL Tabela e suportit dhe rezistencës - 08/12/2023

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 72.27 Daily R2
Rezeistenca 1 71.54 Daily R1
Suport 1 69.58 Daily S1
Suporti 2 68.85 Daily S2

CRUDEOIL Tabela e indikatorëve - 08/12/2023

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Blini

CRUDEOIL Indikator / Periudha tabelare - 08/12/2023

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniBlini
RSI (14) Shisni ShisniShisni
SMA 20 Shisni ShisniShisni

CRUDEOIL 08/12/2023 - Çmimi i referencës : 70.56

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
NAFTA Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani