CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Paundi Us dollar Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 08/12/2023

Analiza Fondamentale

08 Dhjetor, 2023

Gjatë tregtimit evropian, paundi britanik mbeti i qëndrueshëm kundrejt dollarit amerikan dhe po tregtohet me 1,25762 Nuk ka të dhëna kryesore nga Mbretëria e Bashkuar sot. Shtetet e Bashkuara pritet të publikojnë të dhënat e listës së pagave jo fermere më vonë sot.

Analiza Teknike

Paundi Us dollar Analiza Analiza Teknike 08/12/2023
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 08/12/2023

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.2641 Daily R2
Rezeistenca 1 1.2616 Daily R1
Suport 1 1.2550 Daily S1
Suporti 2 1.2525 Daily S2

GBPUSD Tabela e indikatorëve - 08/12/2023

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Neutral
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GBPUSD Indikator / Periudha tabelare - 08/12/2023

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni BliniShisni
RSI (14) Neutral BliniNeutral
SMA 20 Shisni BliniBlini

GBPUSD 08/12/2023 - Çmimi i referencës : 1.2578

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Paundi britanik - dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani