CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

AUD/USD

Mundësitë e tregut - 14/07/2021

14 Korrik, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

AUD/USD mundësi javore e tregut në rënie të kursit të bazuar në 1.00 lot* llogari:

  • NGJARJE: E premte, 16 korrik, 13:30 GMT+1 - Rezultati i shitjeve me pakicë në SHBA për qershor do të publikohet. Pritet që shitjet me pakicë në SHBA të rriten me 0,4%, pasi kanë rënë me 0,7% në maj. Nëse shitja rritet përsëri, kjo mund të tregojë ndjenje më të mirë të konsumatorëve amerikanë, që është pozitive për dollarin amerikan.
  • Shifrat e inflacionit të SHBA-së për qershor treguan një rritje të mëtejshme të indeksit të çmimeve të konsumit. Kjo shkaktoi investitorët të spekulojnë për domosodoshmërinë e aksioneve më të rrepta të Fed-it në javët dhe muajt që vijnë, gjë që është mbështetëse për valutën amerikane;
  • Dollari australian është nën presion nga vendimi i Sidneit të zgjasë mbylljen sepse Covid-19 përhapet në qytetin më i madh të Australisë.

AUD/USD, 14 korrik 2021
Çmimi aktual: 0.7484

AUD/USD

Javor

Drejtimi i trendit

RËNIA

Rezistencë 3

0.7604

Rezistencë 2

0.7584

Rezistencë 1

0.7564

Mbështetje 1

0.7404

Mbështetje 2

0.7384

Mbështetje 3

0.7364

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit ditor për 1.00 Lot*

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në $

-1,200

-1,000

-800

800

1,000

1,200

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në €**

-1,018

-848

-679

679

848

1,018

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në £**

-867

-722

-578

578

722

867

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në C$**

-1,501

-1,251

-1,001

1,001

1,251

1,501

* 1.00 lot është ekuivalent me 100,000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 10:45 GMT+1 dhe 14 07 2021
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknika Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Australian - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani