CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

AUD/USD

Mundësitë e tregut - 10/08/2021

10 Gusht, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

AUD/USD mundësi javore e tregut në rënie të kursit të bazuar në 1.00 lot* llogari:

  • NGJARJE: E mërkurë, 11 gusht në orën 13:30 GMT+1 - Të dhënat e inflacionit (CPI) në SHBA për korrik. Inflacioni i lartë në SHBA forcoi argumentin për një lëvizje të hershme drejt shtrëngimit të politikës monetare të Rezervës federale të SHBA-së. Pritet që inflacioni të mbetet në 5,3% pasi u rrit me 5,4% në qershor;
  • Interesi i qëndrueshëm për blerje të dollarit amerikan dhe shqetësimet mbi rritjen e infeksioneve me COVID-19 në Australi dhe Kinë bëjnë presion negativ të këtij çifti monedhash;
  • Çifti i monedhave është në një trend të fortë në rënie, dhe ky trend mund të vazhdojë.

AUD/USD, 10 gusht 2021
Çmimi aktual: 0.7337

AUD/USD

Javor

Drejtimi i trendit

RËNIA

Rezistencë 3

0.7447

Rezistencë 2

0.7427

Rezistencë 1

0.7407

Mbështetje 1

0.7267

Mbështetje 2

0.7247

Mbështetje 3

0.7227

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit ditor për 1.00 Lot*

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në $

-1,100

-900

-700

700

900

1,100

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në €**

-938

-767

-597

597

767

938

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në £**

-794

-649

-505

505

649

794

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në C$**

-1,383

-1,131

-880

880

1,131

1,383

* 1.00 lot është ekuivalent me 100,000 njësi
** Llogaritjet për kursin e exchange përdorur nga 09:20 (GMT+1) dhe 10 8 2021
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknika Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Australian - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani