CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

General Motors

Mundësitë e tregut - 30/09/2021

30 Shtator, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

GENERAL MOTORS mundësi javore e tregut në rritje të kursit të bazuar në 1.00 lot llogari:

  • GENERAL MOTORS është një nga prodhuesit më të mëdhenj të automjeteve, prodhon dhe shet makina dhe kamionë në të gjithë botën nën marka siç janë Buick, Cadillac, Chevrolet dhe GMC. General Motors gjithashtu është zotuar të prodhoj 30 automjete të reja elektrike deri në vitin 2025. Deri më tani, automjete elektrike të kësaj kompanie ishin në dispozicion për blerje vetëm në SHBA (modelet Chevy Bolt dhe Cheby Bolt EUV). Automjete elektrike Hummer dhe Hummer SUV do të janë në dispozicion më vonë këtë vit, dhe pastaj do të lansohen në treg edhe Cadillac Lyriq dhe Celestiq.
  • NGJARJE: DITA E INVESTITORËVE (e mërkurë, 6 tetor nga ora 18:00 deri në orën 22:30 GMT+1). Sipas disa analistëve, kompania mund të publikojë detaje për plane udhëzuese të automjeteve, qëllime financiare dhe si do të trajtojë mungesën e çipeve. Analistët janë optimistë dhe mendojnë se General Motors do të jetë në gjendje të rrisë pjesëmarrjen e tij në tregun e automjeteve elektrike dhe potencialisht ta ndryshojë 20% të bazës së instaluar në automjete elektrike deri në vitin 2026.
  • LANSOHET AUTOMJETI I RI ELEKTRIK: BrightDrop, dega e General Motors-it, i cili merret me furgonë elektrikë, e ka publikuar automjetin e dytë: furgon më të vogël. Furgoni i ri ka pak mbi 11,3 metra kub hapësirë për ngarkesa, dhe emri i tij është "EV410". BrightDrop tha se Verizoni synon të bëhet blerësi i parë të EV410 dhe se do ta përdor për mirëmbajtje në teren.
  • LËVIZJA E ÇMIMIT TË AKSIONEVE TË GENERAL MOTORS-IT: Aksioni ka arritur nivelim më të lartë të të gjitha kohërave prej 64,23$ në qershor 2021. Kohët e fundit, aksioni lëvizte rreth 53$ dhe ka 20% mundësi për rritje drejt nivelit më të lartë të të gjitha kohërave.

GENERAL MOTORS (#GM), 30 shtator 2021
Çmimi aktual: 52.45

General Motors

Javor

Drejtimi i trendit

RRITJA

Rezistencë 3

64.00

Rezistencë 2

61.00

Rezistencë 1

58.00

Mbështetje 1

48.00

Mbështetje 2

46.00

Mbështetje 3

45.00

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit javor për 1.00 Lot*

General Motors

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja në $

11,550.00

8,550.00

5,550.00

-4,450.00

-6,450.00

-7,450.00

Fitimi apo humbja në €**

9,956.90

7,370.69

4,784.48

-3,836.21

-5,560.34

-6,422.41

Fitimi apo humbja në £**

8,577.79

6,349.80

4,121.80

-3,304.86

-4,790.20

-5,532.86

Fitimi apo humbja në C$**

14,694.83

10,877.99

7,061.15

-5,661.65

-8,206.21

-9,478.49

* 1.00 lot është ekuivalent me 1000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 13:51 GMT+1 dhe 30.09.2021.
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknika Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
GENERAL MOTORS Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani