CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

USD/JPY

Mundësitë e tregut - 11/10/2021

11 Tetor, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

USD/JPY mundësi javore e tregut në rritje të kursit të bazuar në 1.00 lot* llogari:

  • NGJARJA: e mërkurë, 13 tetor në orën 13:30 GMT+1 - Të dhënat e CPI-së së SHBA-së për shtator. Muajin e kaluar, CPI ishte 4% dhe inflacioni total ishte 5,3%;
  • Rritja e rendimentit të obligacioneve shtetërore amerikane e shtyn dollarin drejt jenit, sepse ky çifti i monedhave është ndjeshëm ndaj diferencës së normave të interesit të SHBA-së dhe Japonisë. Rendimenti 10-vjeçar i obligacioneve shtetërore u rrit mbi 1,6% të premten duke siguruar mbështetje për valutën amerikane;

USD/JPY, 11 tetor 2021
Çmimi aktual: 112.92

USD/JPY

Javor

Drejtimi i trendit

RRITJA

Rezistencë 3

113.82

Rezistencë 2

113.62

Rezistencë 1

113.42

Mbështetje 1

112.42

Mbështetje 2

112.22

Mbështetje 3

112.02

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit ditor për 1.00 Lot*

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në $

819

637

455

-455

-637

-819

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në €**

708

551

394

-394

-551

-708

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në £**

601

467

334

-334

-467

-601

Fitimi apo humbja për pozicionet e shkurtra në C$**

1,019

793

566

-566

-793

-1,019

* 1.00 lot është ekuivalent me 100,000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 09:20 GMT+1 dhe 11.10.2021.
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknika Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Jen Japonez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani