CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Virgin Galactic

Mundësitë e tregut - 06/07/2021

06 Korrik, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

Virgin Galactic (#VIRGING) mundësi javore e tregut në rritje të bazuar në 1.00 lot* llogari:

 • Virgin Galactic zhvillon makina hapësirore. Pritet që kompania të kryejë fluturimin e parë komercial në hapësirë deri në fillim të vitit 2022. Virgin Glactic-un e themelua miliarderi britanik Sir Richard Branson.
 • NGJARJE (11 KORRIK): (THEMELUESI RICHARD BRANSON DO TË FLUTUROJË NË HAPËSIRË PARA JEFF BEZOS-IT): Virgin Galactic Holdings tha se themeluesi Richard Branson do të fluturojë na hapësirë me anijen hapësinore Unity më 11 korrik. Ky fluturim do të jetë i pari i cili do të ketë një ekuipazh të plotë të dy pilotëve dhe katër specialistë në kabinë. Z. Branson tha se do të njoftoj diçka kur kthehet nga hapësira, që do të mundësojë secilit të bëhet astronaut.
 • NGJARJE :( 25 QERSHOR) (VIRGIN GALACTIC MERR MIRATIMIN PËR TË FLUTURUAR NË HAPËSIRË NGA FAA): Virgin Galactic raportoi se Aministrata Federale të Aviacionit (FAA) përditësoi listën e saj për fluturime komerciale hapësinore për ta lejuar kompaninë të kryejë fluturime komerciale në hapësirë.
 • NGJARJE: VIRGIN GALACTIC KREU NJË FLUTURIM PROVE TË SUKSESSHËM TË SHTUNËN (22 MAJ): Aeroplani hapësinor i Virgin Galactic-ut ka kryer të parën nga tri fluturime kryesore të provës, që duhet t'i mundësojë të fillojë me kryerjen e shërbimeve komerciale.
 • Vija kohore (Çfarë vjen më pas):

  11 korrik (FLUTURIMI I DYTË PROVË): (Gara hapësinore: Kush do të fluturojë i pari në hapësirë: Jeff Bezos apo Richard Branson?): Virgin Galactic Holdings tha se themeluesi Richard Branson do të fluturojë na hapësirë me anijen hapësinore Unity më 11 korrik.

  20 qershor (konkurrenca): Jeff Bezos fluturon në hapësirë me Blue Origin më 20 korrik. Kjo vërteton produktin.

  Korrik-gusht: Do të organizohet fluturimi i tretë provë.

  Fundi i gushtit - fillimi i shtatorit: Fluturim provë me Forcat Ajrore të Italisë.

  Fillim i 2022: Fillimi i fluturimeve komerciale
 • LËVIZJA E AKSIONIT: Virgin Galactic lëviz rreth 29% nën nivelit më të lartë të të gjitha kohërave, 62,33 dollarë, të arritur më 4 shkurt 2021.

Virgin Galactic (#VIRGING), 6 korrik 2021
Çmimi aktual: 44.00

Virgin Galactic

Javor

Drejtimi i trendit

RRITJA

Rezistencë 3

62.33

Rezistencë 2

56.00

Rezistencë 1

51.00

Mbështetje 1

37.50

Mbështetje 2

35.00

Mbështetje 3

33.50

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit javor për 1.00 Lot*

Virgin Galactic

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja në $

183,300.00

120,000.00

70,000.00

-65,000.00

-90,000.00

-105,000.00

Fitimi apo humbja në €**

154,716.18

101,287.19

59,084.19

-54,863.90

-75,965.39

-88,626.29

Fitimi apo humbja në £**

132,338.93

86,637.59

50,538.60

-46,928.70

-64,978.20

-75,807.90

Fitimi apo humbja në C$**

226,346.17

148,180.80

86,438.80

-80,264.60

-111,135.60

-129,658.20

* 1.00 lot është ekuivalent me 10000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 09:30 GMT+1 dhe 06 07 2021
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknika Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Virgin Galactic Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani