CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Форекс алатки

Можете да пристапите кон сите форекс алатки на едно место

Пресметај валутни парови

Пресметај pip

Пресметај ја маргината

Пресметај Swap