CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Virgin Galactic

Mundësitë e tregut - 23/08/2021

23 Gusht, 2021

Shembulli më poshtë përdor Kontratat për Ndryshim (CFD). Llogaritë janë vetëm për çmimin e instrumenteve specifike për datën e përmendur më poshtë, dhe llogaritë tregojnë rast të mundshëm për fitim apo humbje. Nuk ka garanci për saktësinë apo plotësinë e këtyre informacioneve, dhe çdo person që vepron sipas tyre, e bën këtë tërësisht në rrezik të vet.

Virgin Galactic mundësi javore e tregut në rritje të bazuar në 1.00 lot* llogari:

  • Virgin Galactic zhvillon makina hapësirore. Kompania krijon teknologji eksplorimi siç janë raketa dhe pajisje të tjera të lidhur me to. Virgin Galactic Holdings u shërben klientëve në SHBA.
  • Virgin Galactic mori miratim nga FAA-ja për të operuar si një operator komercial i transportit hapësinor.
  • Virgin Galactic e ka vendosur çmimi të jetë 450 000 dollarë për fluturim dhe pritet që kompania të fillojë të kryejë fluturime komerciale në hapësirë në fillim të vitit 2022.
  • NGJARJE: Virgin Galactic do të kryejë një fluturim tjetër prove në fund të shtatorit, në të cilin do të jenë edhe anëtarët e forcave ajrore italiane. Ata do të kryejnë një fluturim tjetër para fillimit të kryerjes së fluturimeve komerciale.
  • LËVIZJA E AKSIONIT TË VIRGIN GALACTIC-UT: Virgin Galactic arriti nivelin më e lartë të të gjitha kohërave, 62,33 dollarë, më 4 shkurt 2021. Treguesit teknikë të Virgin Galactic-ut, duke përfshirë RSI, MACD dhe Stochastic, tregojnë një gjendje të shitjes së tepruar të aksionit. Për këtë arsye, çmimi është në gjendje të mirë për ta ndryshuar trendin në rënie.

Virgin Galactic, (#VIRGING), 23 gusht 2021
Çmimi aktual: 24.50

Virgin Galactic

Javor

Drejtimi i trendit

RRITJA

Rezistencë 3

33.50

Rezistencë 2

30.50

Rezistencë 1

27.50

Mbështetje 1

22.00

Mbështetje 2

19.50

Mbështetje 3

17.00

Shembulli i llogaritjes është në bazë të drejtimit të trendit javor për 1.00 Lot*

Virgin Galactic

ÇMIMET E REFERENCËS

Rezistencë 3

Rezistencë 2

Rezistencë 1

Mbështetje 1

Mbështetje 2

Mbështetje 3

Fitimi apo humbja në $

90,000.00

60,000.00

30,000.00

-25,000.00

-50,000.00

-75,000.00

Fitimi apo humbja në €**

76,721.11

51,147.41

25,573.70

-21,311.42

-42,622.84

-63,934.26

Fitimi apo humbja në £**

65,901.24

43,934.16

21,967.08

-18,305.90

-36,611.80

-54,917.70

Fitimi apo humbja në C$**

114,682.50

76,455.00

38,227.50

-31,856.25

-63,712.50

-95,568.75

* 1.00 lot është ekuivalent me 10000 njësi
** Datë dhe orë të përdorura për llogari të kursit të këmbimit janë 09:44 GMT+1 dhe 23.8.2021
Fortrade këshillon përdorimin e opsioneve Stop-Loss dhe Take-Profit, ju lutëm, kontaktoni mbështetjen tuaj në lidhje me përdorimin e tyre.
*** Mbani mend se pozicionin në fitim mund ta mbyllni edhe nëse fitim është më i vogël sesa ishte propozuar.
**** Teknika Trailing stop mund ta mbrojë fitimin - Kontaktoni mbështetjen për më shumë detaje.

Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Virgin Galactic Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani