CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Австралиски долар- УС Долар Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 29/11/2022

Фундаментални анализи

29 ноември, 2022
Австралискиот долар се искачи за време на азиската сесија. Парот се тргуваше на ниво од 0,6704. Австралија објави продажба на мало за месец октомври на ниво од -0,2%. Соединетите Американски Држави ќе ја пријават довербата на потрошувачите на CB за ноември подоцна денес.

Техничка анализа

Австралиски долар- УС Долар Анализи Техничка анализа 29/11/2022
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Табела на подршка и отпор - 29/11/2022

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 0.6754 Daily R2
Линија на отпор 1 0.6732 Daily R1
Линија на подршка 1 0.6677 Daily S1
Подршка 2 0.6656 Daily S2

AUDUSD Табела на индикатори - 29/11/2022

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Купи

AUDUSD Индикатор / Табела - 29/11/2022

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Купи ПродајПродај
RSI (14) Неутрално НеутралноПродај
SMA 20 Продај ПродајПродај

AUDUSD 29/11/2022 - Референтна цена : 0.6699

Купи
Simple Moving AverageКупи (2)Продај (1)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Австралиски долар - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега