CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

USA500 Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 29/11/2022

Фундаментални анализи

29 ноември, 2022

Акциите во САД завршија нагло на пониско ниво во понеделникот, откако протестите во големите кинески градови против строгите политики на КОВИД-19 предизвикаа загриженост за економскиот раст, додека Apple Inc се намали поради загриженоста за удар на производството на iPhone. Ретките протести во големите кинески градови во текот на викендот против строгите ограничувања за нулта-COVID политиката во земјата ги влошуваат грижите за растот на втората по големина економија во светот. Акциите на Amazon.com Inc пораснаа за 0,6% откако извештајот на индустријата процени дека трошоците за време на Сајбер понеделник, најголемиот ден за онлајн купување во САД, ќе се искачат на дури 11,6 милијарди долари.

Техничка анализа

USA500 Анализи Техничка анализа 29/11/2022
Time Frame: 1 hour

USA500 Табела на подршка и отпор - 29/11/2022

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 4012.17 Daily R2
Линија на отпор 1 4000.40 Daily R1
Линија на подршка 1 3969.00 Daily S1
Подршка 2 3957.23 Daily S2

USA500 Табела на индикатори - 29/11/2022

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USA500 Индикатор / Табела - 29/11/2022

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиПродај
RSI (14) Продај КупиКупи
SMA 20 Продај КупиКупи

USA500 29/11/2022 - Референтна цена : 3984.70

Продај
Simple Moving AverageКупи (2)Продај (1)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
USA500 Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега