CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Ari Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 19/04/2024

Analiza Fondamentale

19 Prill, 2024

Çmimet e arit po tregtohen më të ulëta në sesionin e sotëm europian nën nivelet 2390.

Çmimi i arit u tërhoq nga kulmi i sotëm prej 2,417 dollarësh pasi e arriti atë më herët.

Aktualisht, metali po tregtohet me 2,382 dollarë. Pavarësisht nga kjo tërheqje e përkohshme, perspektiva mbetet optimiste në periudhën afatmesme dhe afatgjatë.

Tensionet në Lindjen e Mesme vazhdojnë të trazojnë tregjet, duke rritur kështu atraktivitetin e arit si një investim i sigurt.

Analiza Teknike

Ari Analiza Analiza Teknike 19/04/2024
Time Frame: 1 hour

GOLD Tabela e suportit dhe rezistencës - 19/04/2024

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 2423.50 Daily R2
Rezeistenca 1 2405.56 Daily R1
Suport 1 2357.70 Daily S1
Suporti 2 2339.76 Daily S2

GOLD Tabela e indikatorëve - 19/04/2024

Indikator Sinjal
SMA 20 Neutral
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GOLD Indikator / Periudha tabelare - 19/04/2024

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Neutral BliniBlini

GOLD 19/04/2024 - Çmimi i referencës : 2381.63

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (2)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
ARI Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani