CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Dollari Australian Dollari Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 19/04/2024

Analiza Fondamentale

19 Prill, 2024

Dollari australian ishte më i ulët kundrejt dollarit amerikan gjatë tregtimit evropian, duke u tregtuar nën nivelet 0.6500.

Australia nuk ka të dhëna të rëndësishme për të raportuar sot. Asnjë të dhënë me ndikim ekonomik nuk është vendosur për publikim në Shtetet e Bashkuara.

Analiza Teknike

Dollari Australian Dollari Analiza Analiza Teknike 19/04/2024
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 19/04/2024

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 0.6451 Daily R2
Rezeistenca 1 0.6434 Daily R1
Suport 1 0.6390 Daily S1
Suporti 2 0.6373 Daily S2

AUDUSD Tabela e indikatorëve - 19/04/2024

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Blini

AUDUSD Indikator / Periudha tabelare - 19/04/2024

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniShisni
RSI (14) Shisni ShisniShisni
SMA 20 Shisni ShisniShisni

AUDUSD 19/04/2024 - Çmimi i referencës : 0.6409

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Australian - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani