CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Nafta Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 19/04/2024

Analiza Fondamentale

19 Prill, 2024

Nafta bruto po tregtohet sot në seancën europiane nën nivelin e 83 dollarëve.

E premtja pa një rritje të dukshme të çmimeve të naftës së papërpunuar, me një rritje prej mbi 4%, e nxitur nga përshkallëzimi i tensioneve në Lindjen e Mesme. Në mënyrë të veçantë, sulmi i Izraelit ndaj Iranit shkaktoi kulmin, duke i shtyrë çmimet në rritje. Sidoqoftë, ato më vonë u zvogëluan në afërsisht 82.3 dollarë pasi investitorët kapitalizuan në mundësitë e marrjes së fitimit.

Rritja e çmimeve të naftës u nxit nga raportet për raketat izraelite që goditën një objektiv në Iran, të shoqëruar nga shpërthime të raportuara në një aeroport në Isfahan, sipas agjencisë iraniane të lajmeve Fars.

Analiza Teknike

Nafta Analiza Analiza Teknike 19/04/2024
Time Frame: 1 hour

CRUDEOIL Tabela e suportit dhe rezistencës - 19/04/2024

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 83.01 Daily R2
Rezeistenca 1 82.38 Daily R1
Suport 1 80.72 Daily S1
Suporti 2 80.09 Daily S2

CRUDEOIL Tabela e indikatorëve - 19/04/2024

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

CRUDEOIL Indikator / Periudha tabelare - 19/04/2024

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni BliniBlini
RSI (14) Shisni ShisniBlini
SMA 20 Shisni ShisniBlini

CRUDEOIL 19/04/2024 - Çmimi i referencës : 81.55

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
NAFTA Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani