CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Dollar - Dollari kanadez Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 19/04/2024

Analiza Fondamentale

19 Prill, 2024

Në tregtimin evropian, dollari amerikan u ul më poshtë kundrejt dollarit kanadez, duke u tregtuar nën nivelet 1.3800.

Kanadaja nuk do të raportojë sot të dhëna të mëdha ekonomike. Sot, Shtetet e Bashkuara nuk janë të vendosura të nxjerrin asnjë të dhënë për lëvizjen e tregut.

Analiza Teknike

Dollar - Dollari kanadez Analiza Analiza Teknike 19/04/2024
Time Frame: 1 hour

USDCAD Tabela e suportit dhe rezistencës - 19/04/2024

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.3816 Daily R2
Rezeistenca 1 1.3794 Daily R1
Suport 1 1.3736 Daily S1
Suporti 2 1.3714 Daily S2

USDCAD Tabela e indikatorëve - 19/04/2024

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

USDCAD Indikator / Periudha tabelare - 19/04/2024

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Shisni BliniBlini

USDCAD 19/04/2024 - Çmimi i referencës : 1.3770

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (2)Shisni (1)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Dollar Kanadez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani