CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

USA500 Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 19/04/2024

Analiza Fondamentale

19 Prill, 2024

USA500 aktualisht po tregtohet nën 5000 nivele.

E premtja është gati të dëshmojë një hapje më të ulët për aksionet amerikane, pas sulmit hakmarrës të raportuar të Izraelit kundër Iranit.

Shqetësimet për një përshkallëzim të mundshëm të konfliktit në Lindjen e Mesme, një rajon i rëndësishëm prodhues i naftës, i kanë mbajtur tregjet në avantazh. Një konflikt më i gjerë mund të përbëjë rreziqe për furnizimet me energji dhe të ketë pasoja në ekonominë globale. Tregtarët do të monitorojnë nga afër zhvillimet në rajon gjatë gjithë ditës për të vlerësuar mundësinë e përshkallëzimit të mëtejshëm.

Kontratat e së ardhmes S&P 500 janë ulur me 0.6%, duke treguar mundësinë që indeksi të zgjasë vargun e tij të rënieve në gjashtë ditë radhazi. Kontratat e së ardhmes Nasdaq 100 kanë rënë me 0.85%, ndërsa kontratat e së ardhmes së Dow Jones Industrial Average janë më të ulëta me 0.5%.

Analiza Teknike

USA500 Analiza Analiza Teknike 19/04/2024
Time Frame: 1 hour

USA500 Tabela e suportit dhe rezistencës - 19/04/2024

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 5082.70 Daily R2
Rezeistenca 1 5059.18 Daily R1
Suport 1 4996.46 Daily S1
Suporti 2 4972.94 Daily S2

USA500 Tabela e indikatorëve - 19/04/2024

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

USA500 Indikator / Periudha tabelare - 19/04/2024

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniBlini
RSI (14) Shisni ShisniBlini
SMA 20 Shisni ShisniBlini

USA500 19/04/2024 - Çmimi i referencës : 5027.82

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
USA500 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani