CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Ger 40 Index Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 19/04/2024

Analiza Fondamentale

19 Prill, 2024

Në seancën europiane, indeksi gjerman i referencës u tregtua mbi 17,900 nivele.

Të premten, stoqet evropiane dëshmuan një rënie të dukshme mes përshkallëzimit të tensioneve në Lindjen e Mesme pas sulmeve hakmarrëse të Izraelit kundër Iranit. Për më tepër, vërejtjet e ashpra nga zyrtarët e Rezervës Federale i shtynë investitorët të rishikojnë pritjet e tyre për ulje të normave të interesit nga Rezerva Federale këtë vit. Shumë pjesëmarrës të tregut tani presin që banka qendrore e SHBA të shtyjë çdo ulje të normës deri në shtator.

Në lajmet ekonomike, çmimet e prodhimit të Gjermanisë vazhduan prirjen rënëse në muajin mars, ndonëse me ritmin më të ngadaltë në nëntë muaj. Çmimet e prodhimit treguan një rënie vjetore prej 2.9 për qind, një zbutje nga rënia prej 4.1 për qind e vërejtur në janar. Kjo shënon vazhdimin e rënies së çmimeve që nga korriku 2023.

Indeksi pan-evropian STOXX 600 ra me 0.7 për qind në 496.10, pas një rritjeje prej 0.2 për qind të enjten. DAX gjerman ra me 0.9 për qind, CAC 40 i Francës ra me 0.8 për qind dhe FTSE 100 i Britanisë së Madhe ra me 0.7 për qind.

Analiza Teknike

Ger 40 Index Analiza Analiza Teknike 19/04/2024
Time Frame: 1 hour

GER40 Tabela e suportit dhe rezistencës - 19/04/2024

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 18100.8 Daily R2
Rezeistenca 1 18029.5 Daily R1
Suport 1 17839.5 Daily S1
Suporti 2 17768.2 Daily S2

GER40 Tabela e indikatorëve - 19/04/2024

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GER40 Indikator / Periudha tabelare - 19/04/2024

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni BliniBlini
RSI (14) Shisni ShisniBlini
SMA 20 Shisni ShisniBlini

GER40 19/04/2024 - Çmimi i referencës : 17934.5

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Ger40 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani