ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. Многу од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со ЦФД. Треба да размислите дали разбирате како функционираат ЦФД и дали можете да си дозволите да преземете голем ризик од губење на вашите пари.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
index cfd

UK 100, Europe 50 и други индекси

Измерете ги вашите приходи со водечките светски пазарни индекси.

Нашите CFD на индексите Ви овозможуваат пристап до инвестициите за да имате корист од водечките индустриски сектори или пазарите како целина, наместо само да укажуваат на една акција.
Всушност, ние нудиме повеќе од десетина индекси од целиот свет, вклучувајќи ги и USA 500, Europe 50, UK 100, Germany 30 и France 40.

Преземете ја бесплатно нашата платформа за тргување и уживајте во навистина интуитивното онлајн трговско искуство,
заедно со брзите извршувања и одличните потпори на секое тргување – без разлика колку малку или многу пари користите. Дополнително,откако ќе ја отворите сметката,
ќе добиете брз пристап до прецизните информации за пазарот во реално време, вклучувајќи ги и финансиските податоци, курсеви, трговски сигнали и многу, многу повеќе.

Зошто да тргувате со CFD на индексите преку Fortrade?

За да поедноставиме, ова е кратката листа на придобивките кои ќе ги имате со придружување во нашата заедница:

  • Потполна едноставност: Ви нудиме платформа на повеќе нивоа, која е многу едноставна, интуитивна и лесна за употреба.
  • Тргување со левериџ (потпора): обезбедете голема изложеност на различни пазари со релативно мала количина на инвестиран капитал.
  • Транспарентност на разликите во цените: ние обезбедуваме навремено, точно и транспарентно управување со сите куповно-продажни разлики во цените.
  • Безбедност: гарантираме целосна безбедност и анонимност на Вашите лични и трансакциски податоци.
  • Три работи кои овде нема да ги најдете: нема провизија, нема скриени трошоци и нема конфликт на интереси.
  • Многу бесплатни работи: пробна сметка од 100.000 €/$, трговски индикатори, сигнали, графикони и многу повеќе.
  • Моментално извршување на налозите: ги изоставивме сите посредници и ги користиме водечките технологии во индустријата за да го извршиме Вашето тргување во реално време.

Подолу се некои од најчесто тргуваните индекси:

Germany 30CFD на германскиот водечки берзански индекс.Повеќе детали
USA 30CFD на Dow Jones Industrial Average (DJI).Повеќе детали
Europe 50CFD на водечкиот берзански индекс на Еврозоната.Повеќе детали
UK 100CFD на британскиот Financial Times Stock Exchange индекс.Повеќе детали
Japan 225CFD на водечкиот јапонски берзански индекс.Повеќе детали

За да ја видите целосната листа на нашите производи со CFD на индексите, кликнете овде.