ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. Многу од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со ЦФД. Треба да размислите дали разбирате како функционираат ЦФД и дали можете да си дозволите да преземете голем ризик од губење на вашите пари.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Претстоен Онлајн Семинар: Цената на суровата нафта во време на корона вирусот
Претстоен Онлајн Семинар: Цената на суровата нафта во време на корона вирусот
fortrade-webinar

Онлајн Семинари за тргување на Форекс и CFD

Искористете ги предностите од нашата палета на професионални и БЕСПЛАТНИ Онлајн Семинари за тргување, од удобноста на Вашиот дом. Дознајте ги сите основни техники за тргување што треба да ги знаете. Научете како да ги користите алатките за дневна анализа на Форекс и на акциите и како правилно да управувате со вашиот инвестициски капитал, да ги применувате индикаторите за трендови на графиконите ; како да ги препознаете трендовите на пазарите и пред сè, како да тргувате со поголема самодоверба. Во табелата подолу е дадена листа на нашите претстојни Онлајн Семинари.
ВИДТЕМАДАТУМ И ВРЕМЕ (GMT)
БесплатноЦената на суровата нафта во време на корона вирусот13.04.20 | 17:00-18:00

Неодамнешни Онлајн Семинари за тргување

 • Вовед во Форекс 05/06/2017

  На својот курс "Вовед во Форекс", Fortrade ве води низ основите на CFD тргувањата на нашата платформа и Ви нуди бесплатна едукација на Вашиот јазик. Ве покануваме да се регистрирате денес на еден од нашите професионални Онлајн Семинари.

 • Вовед во Форекс 05/06/2017

  На својот курс "Вовед во Форекс", Fortrade ве води низ основите на CFD тргувањата на нашата платформа и Ви нуди бесплатна едукација на Вашиот јазик. Ве покануваме да се регистрирате денес на еден од нашите професионални Онлајн Семинари.

 • Вовед во Форекс 05/06/2017

  На својот курс "Вовед во Форекс", Fortrade ве води низ основите на CFD тргувањата на нашата платформа и Ви нуди бесплатна едукација на Вашиот јазик. Ве покануваме да се регистрирате денес на еден од нашите професионални Онлајн Семинари.

   

Дали сте знаеле?
Гледањето на Онлајн Семинарите со цел да научите повеќе за Форекс и тргувањето со CFD може да биде многу корисно, вклучувајќи и подобри резултати. Ако сте подготвени да започнете тргување на Fotrade, само кликнете на копчето 'Започнете сега'.