ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Акции на BATS, Google, Shell и други компании

Земете значителен удел во компаниите со звучни имиња, кои ги знаете и најмногу ги сакате.

Со Fortrade, можете да купувате и продавате ЦФД-ја на акции на едни од најголемите и највлијателни компании кои котираат на NYSE, NASDAQ и други европски берзи. Без разлика дали сметате дека цените ќе растат или опаѓаат, ЦФД-јата на акции ви овозможуваат да профитирате од промените во индивидуалната цена на акциите - и брзо и лесно.

Бесплатно преземете ја нашата платформа за тргувањеза да уживате во навистина интуитивно искуство во онлајн тргување, заедно со брзо извршување и одличен левериџ за секое тргување - без разлика колку малку или колку многу пари вложувате. Освен тоа, штом отворите сметка, добивате директен пристап до прецизни информации за пазарот, во реално време, вклучувајќи финансиски податоци, цени, графикони, сигнали за тргување и многу друго. Зошто да тргувате со Aкции преку Fortrade? За да поедноставиме, еве еден краток список со придобивки во кои ќе уживате кога ќе се приклучите на нашата трговска заедница:
  • Вистинска едноставност: нудиме крос-платформа која е супер едноставна, интуитивна и лесна за употреба.
  • Тргување со користење левериџ: добијте голема изложеност на разновидни пазари со релативно мал износ на вложен капитал.
  • Транспарентност во врска со спредот: обезбедуваме навремено, точно и транспарентно постапување со сите спредови на понуда/побарувачка.
  • Безбедност: гарантираме целосна безбедност и анонимност на вашите лични информации и трансакциски податоци.
  • Трите НЕМА: нема провизии, нема скриени давачки и нема конфликт на интереси.
  • Многу бесплатни нешта: пробна сметка од 10.000 евра, трговски индикатори, сигнали, графикони и многу друго.
  • Моментално извршување налози: исфрламе секакви посредници и користиме водечки технологии во индустријата со цел извршување на вашите тргувања во реално време.
Подолу се некои од најчесто тргуваните акции:
Amazon CFD на Amazon.com, Inc (AMZN) акцијата. Повеќе детали
Berkshire CFD на Berkshire Hathaway (BRK.B) акцијата. Повеќе детали
ExxonMobil CFD на ExxonMobil Corporation (XOM) акцијата. Повеќе детали
Google CFD на Google (GOOG) акцијата. Повеќе детали
McDonald's CFD на McDonald's Corporation (MCD) акцијата. Повеќе детали

За да ја видите целосната листа на производи на нашите CFD на акции, кликнете овде.

Обединето Кралство

ПРОИЗВОД ПРОДАЈ КУПИ ДНЕВЕН ПАЗАР

Германија

ПРОИЗВОД ПРОДАЈ КУПИ ДНЕВЕН ПАЗАР

Франција

ПРОИЗВОД ПРОДАЈ КУПИ ДНЕВЕН ПАЗАР

Шпанија

ПРОИЗВОД ПРОДАЈ КУПИ ДНЕВЕН ПАЗАР

Италија

ПРОИЗВОД ПРОДАЈ КУПИ ДНЕВЕН ПАЗАР

Хонг Конг

ПРОИЗВОД ПРОДАЈ КУПИ ДНЕВЕН ПАЗАР

Австралија

ПРОИЗВОД ПРОДАЈ КУПИ ДНЕВЕН ПАЗАР

САД

ПРОИЗВОД ПРОДАЈ КУПИ ДНЕВЕН ПАЗАР

Други Европски Држави

ПРОИЗВОД ПРОДАЈ КУПИ ДНЕВЕН ПАЗАР

Канада

ПРОИЗВОД ПРОДАЈ КУПИ ДНЕВЕН ПАЗАР
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.