ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Fortrade онлајн академија

Дознајте повеќе.Научете повеќе.Тргувајте подобро.

Вебинари во врска со тргување

Придружете им се на нашите експертски аналитичари за пазарни анализи во реално време, опфаќајќи Forex терминологија, стратегии и скорешни тргувачки настани.
Кликнете подолу за да се регистрирате за овонеделниот вебинар или за да ги видите неодамнешните вебинари.
Напредни курсеви за тргување

Содржи и неколку курсеви кои можете да ги употребите за понатамошно разбирање на онлајн тргувањето и на крајот да ги додате во вашата листа на вештини.

Започнете овде
Најдобри дневни стратегии за тргување

Еве некои од препорачаните идеи и процедури кои можат да Ви помогнат да го развиете вистинскиот пат до успехот.

Започнете овде
Тргување од А до Ш

Погледнете ја нашата листа за финансиски изрази. Го употребивме нашето знаење за да Ви го претставиме широкиот опсег на најчесто употребуваните, вредни изрази во тргувањето кои можете да ги користите.

Започнете овде
Електронски книги за Форекс и CFD

Прочитајте книги за да ги научите фразите и дефинициите што ги користат професионалните трговци и трговците почетници во Форекс.

Започнете овде