ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

USA 500

индексот USA 500

USA 500 индексот се заснова на најголемите 500 компании со претежно пазарна капитализација котирани на Њујоршката берза или NASDAQ и е индикатор за S&P 500. Се смета за водечки индикатор на американските акции и се смета за најрепрезентативниот индекс на американски акции заради своите разновидни единици. Наведените акции ги опфаќаат Apple, General Electric, Goldman Sachs и Honeywell International.
Feed name
ДНЕВНА НАЈНИСКА ЦЕНА
ДНЕВНА НАЈВИСОКА ЦЕНА
Тргувај со
USA500 Пазарен сентимент
USA500 Chart
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.