ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Fortrade партнерства

Затоа што Вашиот успех е наша работа.

Како водечки снабдувач на иновативни решенија за онлајн тргување, Fortrade се фокусира на создавање комплетен глобален дострел и силна база на корисници. Една од главните причини за нашиот досегашен успех е проактивниот и заемно корисен однос што го имаме развиено со нашите партнери. Нашите партнери уживаат во конкурентските награди и ги добиваат сите рекламни алатки што им се потребни за создадавање и одржување на задоволството на купувачите. Покрај нашиот сеопфатен пакет напредни технологии за онлајн тргување, нудиме уникатен микс на производи што им овозможува на нашите партнери да даваат дополнителни услуги.

Пријавете се денес да станете партнер и гледајте како вашиот бизнис расте.

 

Партнери

Како наш партнер, ќе примите големи исплати за трговците кои ќе ги донесете. Со тоа, Вие ќе добиете и многу бесплатни промотивни материјали и алатки за анализа и развој на вашите вештини.

Посетете ја нашата интернет страницата за партнери за да дознаете повеќе за нашата партнерска програма.

 

Претставување на брокерите

Барате одличен начин да го развиете вашиот бизнис? Препорачајте клиенти на Fortrade и ние со задоволство ќе ве наградиме за вашиот напор. И Вие, заедно со вашите клиенти ќе добиете активна поддршка.

Контактирајте нѐ за да дознаете повеќе за брокерската програма на Fortrade.

 

Финансиски институции

Ние ви ја нудиме нашата експертиза во системите за усогласување во реално време како и искуството во извршувањето на алгоритамски тргувања – овозможувајќи ви искористување на вашите моментални инвестициски инфраструктури и помагајќи ви во максимизирањето на повратот на инвестициите.

Контактирајте нѐ за да дознаете повеќе за програмата за финансиски институции на Fortrade.

 

Фонд менаџери

Приклучете се во нашата програма за управување со средства и уживајте во флексибилноста и целокупниот внатрешен мир со користење на сигурен и високо профитабилен систем за управување со капитал, кој е прилагоден на корисникот и едноставен за употреба.

Контактирајте нѐ за да дознаете повеќе за Fortradе програмата за фонд менаџери..

 

Бели ознаки

Доколку станете партнер со бела ознака во Fortrade, Ви се нуди единствена можност да добиете искуство од прва рака во светот на професионалните инвестициски услуги, додека штедите драгоцено време, пари и напор.

Контактирајте нѐ за да дознаете повеќе за програмата Бели ознаки на Fortrade.