ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Инвестициски фондови со чии акции се тргува на берзата (ETF)

Искористете ја моќта на финансиските пазари со тргување со ETF - изборот за инвестирање на професионалните трговци.

Преку Fortrade, можете да купувате и продавате ETF на два возбудливи нови производи – Инвестициски фондови со чии акции се тргува на берзата (ETF). Инвестицискиот фонд со чии акции се тргува на берзата, познат како "ETF", го следи индексот, секторот, акцијата или суровината и тргува на берзата.

ProSharesUltraPro QQQ долг ETF CFD
ProSharesUltraPro долг QQQ (Ознака: TQQQ) е насочен ETF кој го следи NASDAQ-100 индексот со цел да оствари 3 пати поголем дневен учинок. Овој инструмент може да биде соодветен за трговците кои очекуваат пораст на NASDAQ-100.

ProSharesUltraPro QQQ краток ETF CFD
ProSharesUltraPro краток QQQ (Ознака: SQQQ) е “кратко” насочен ETF кој го следи NASDAQ-100 индексот со цел да оствари 3 пати поголем инвертиран дневен учинок. Овој инструмент може да биде соодветен за трговците кои очекуваат опаѓање на NASDAQ-100.

NASDAQ-100 индексот вклучува 100 најголеми американски, интернационални, нефинансиски компании наведени во NASDAQ, врз основа на пазарната капитализација. Вклучени се многу познати имиња, како што се: MSFT, GOOG и AMZN.

Преземете ја бесплатно нашата платформа за тргување и уживајте во навистина интуитивното онлајн трговско искуство, заедно со брзите извршувања и одличните потпори на секое тргување - без разлика колку малку или многу пари користите. Дополнително, откако ќе ја отворите сметката, ќе добиете брз пристап до прецизните информации за пазарот во реално време, вклучувајќи ги и финансиските податоци, курсеви, трговски сигнали и многу, многу повеќе.

Зошто да тргувате со ETF преку Fortrade? За да поедноставиме, ова е кратката листа на придобивките кои ќе ги имате со придружување во нашата заедница:
  • Потполна едноставност: Ви нудиме платформа на повеќе нивоа, која е многу едноставна, интуитивна и лесна за употреба.
  • Тргување со левериџ (потпора): обезбедете голема изложеност на различни пазари со релативно мала количина на инвестиран капитал.
  • Транспарентност на разликите во цените: ние обезбедуваме навремено, точно и транспарентно управување со сите куповно-продажни разлики во цените.
  • Безбедност: гарантираме целосна безбедност и анонимност на Вашите лични и трансакциски податоци.
  • Три работи кои овде нема да ги најдете: нема провизија, нема скриени трошоци и нема конфликт на интереси.
  • Многу бесплатни работи: пробна сметка од 100.000 €/$, трговски индикатори, сигнали, графикони и многу повеќе.
  • Моментално извршување на налозите: ги изоставивме сите посредници и ги користиме водечките технологии во индустријата за да го извршиме Вашето тргување во реално време.
За да ја видите целосната листа на производите кои ги нудиме, кликнете овде.

ETF-ovi

ПРОИЗВОД ПРОДАЈ КУПИ ДНЕВЕН ПАЗАР
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.