CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Ari Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 27/09/2023

Analiza Fondamentale

27 Shtator, 2023

Çmimi spot i arit tregtohet më i ulët sot në 1897.13. Çmimet e arit ranë nën nivelet kryesore të mërkurën, duke zgjatur një rënie të kohëve të fundit pasi frika e vazhdueshme e rritjes së normave të interesit, pas sinjaleve të dhunshme nga Rezerva Federale, i pa investitorët të favorizojnë kryesisht dollarin.

Analiza Teknike

Ari Analiza Analiza Teknike 27/09/2023
Time Frame: 1 hour

GOLD Tabela e suportit dhe rezistencës - 27/09/2023

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1907.21 Daily R2
Rezeistenca 1 1902.82 Daily R1
Suport 1 1891.10 Daily S1
Suporti 2 1886.71 Daily S2

GOLD Tabela e indikatorëve - 27/09/2023

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GOLD Indikator / Periudha tabelare - 27/09/2023

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniBlini
RSI (14) Shisni ShisniShisni
SMA 20 Shisni ShisniShisni

GOLD 27/09/2023 - Çmimi i referencës : 1896.96

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
ARI Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani