CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Euro Dollar Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 27/09/2023

Analiza Fondamentale

27 Shtator, 2023

Gjatë tregtimit aziatik, euro ra kundrejt dollarit amerikan dhe po tregtohet me 1.0557. Eurozona nuk ka asnjë publikim të madh të të dhënave sot. Shtetet e Bashkuara po publikojnë sot shifrat e porosive të mallrave të qëndrueshme.

Analiza Teknike

Euro Dollar Analiza Analiza Teknike 27/09/2023
Time Frame: 1 hour

EURUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 27/09/2023

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.0605 Daily R2
Rezeistenca 1 1.0585 Daily R1
Suport 1 1.0532 Daily S1
Suporti 2 1.0513 Daily S2

EURUSD Tabela e indikatorëve - 27/09/2023

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Neutral
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

EURUSD Indikator / Periudha tabelare - 27/09/2023

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniShisni
RSI (14) Neutral ShisniShisni
SMA 20 Shisni ShisniShisni

EURUSD 27/09/2023 - Çmimi i referencës : 1.0561

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Euro - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani