CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Dollar - Dollari kanadez Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 27/09/2023

Analiza Fondamentale

27 Shtator, 2023

Gjatë tregtimit aziatik, dollari amerikan u ul kundrejt dollarit kanadez dhe po tregtohet me 1,3520. Kanadaja nuk ka asnjë ngjarje ekonomike të planifikuar për të raportuar. Shtetet e Bashkuara po publikojnë sot shifrat e porosive të mallrave të qëndrueshme.

Analiza Teknike

Dollar - Dollari kanadez Analiza Analiza Teknike 27/09/2023
Time Frame: 1 hour

USDCAD Tabela e suportit dhe rezistencës - 27/09/2023

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.3567 Daily R2
Rezeistenca 1 1.3547 Daily R1
Suport 1 1.3493 Daily S1
Suporti 2 1.3473 Daily S2

USDCAD Tabela e indikatorëve - 27/09/2023

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

USDCAD Indikator / Periudha tabelare - 27/09/2023

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Shisni NeutralBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

USDCAD 27/09/2023 - Çmimi i referencës : 1.3518

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (2)Shisni (1)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Dollar Kanadez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani