CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Dollar Jeni japonez Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 27/09/2023

Analiza Fondamentale

27 Shtator, 2023

Gjatë tregtimit aziatik, SHBA u rrit në rritje kundrejt jenit japonez dhe u tregtua me 149.034. Japonia nuk ka asnjë ngjarje ekonomike të planifikuar për të raportuar. Shtetet e Bashkuara po publikojnë sot shifrat e porosive të mallrave të qëndrueshme.

Analiza Teknike

Dollar Jeni japonez Analiza Analiza Teknike 27/09/2023
Time Frame: 1 hour

USDJPY Tabela e suportit dhe rezistencës - 27/09/2023

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 149.61 Daily R2
Rezeistenca 1 149.36 Daily R1
Suport 1 148.71 Daily S1
Suporti 2 148.46 Daily S2

USDJPY Tabela e indikatorëve - 27/09/2023

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USDJPY Indikator / Periudha tabelare - 27/09/2023

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

USDJPY 27/09/2023 - Çmimi i referencës : 149.02

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Jen Japonez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani