CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Nafta Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 27/09/2023

Analiza Fondamentale

27 Shtator, 2023

Nafta e papërpunuar WTI aktualisht po tregtohet me 91.34

Western Texas Intermediate (WTI), pikë referimi për naftën bruto të SHBA, po tregtohet më lart deri më tani të mërkurën. WTI rikuperoi terrenin e humbur pasi pritjet për një shtrëngim të ofertës tejkalojnë shqetësimet se një perspektivë e pasigurt ekonomike do të ulë kërkesën.

Analiza Teknike

Nafta Analiza Analiza Teknike 27/09/2023
Time Frame: 1 hour

CRUDEOIL Tabela e suportit dhe rezistencës - 27/09/2023

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 92.856 Daily R2
Rezeistenca 1 92.193 Daily R1
Suport 1 90.427 Daily S1
Suporti 2 89.764 Daily S2

CRUDEOIL Tabela e indikatorëve - 27/09/2023

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Neutral
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

CRUDEOIL Indikator / Periudha tabelare - 27/09/2023

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Neutral BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

CRUDEOIL 27/09/2023 - Çmimi i referencës : 91.310

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
NAFTA Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani