CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Dollari Australian Dollari Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 27/09/2023

Analiza Fondamentale

27 Shtator, 2023

Gjatë tregtimit aziatik, dollari australian u zvogëlua kundrejt dollarit amerikan në 0.63803. Australia nuk ka asnjë ngjarje ekonomike të planifikuar për të raportuar. Shtetet e Bashkuara po publikojnë sot shifrat e porosive të mallrave të qëndrueshme.

Analiza Teknike

Dollari Australian Dollari Analiza Analiza Teknike 27/09/2023
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 27/09/2023

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 0.6418 Daily R2
Rezeistenca 1 0.6401 Daily R1
Suport 1 0.6357 Daily S1
Suporti 2 0.6340 Daily S2

AUDUSD Tabela e indikatorëve - 27/09/2023

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Neutral
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

AUDUSD Indikator / Periudha tabelare - 27/09/2023

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniShisni
RSI (14) Neutral ShisniShisni
SMA 20 Shisni ShisniShisni

AUDUSD 27/09/2023 - Çmimi i referencës : 0.6382

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Australian - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani