CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Paundi Us dollar Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 27/09/2023

Analiza Fondamentale

27 Shtator, 2023

Gjatë tregtimit aziatik, paundi britanik ra kundrejt dollarit amerikan dhe po tregtohet me 1,2144. Mbretëria e Bashkuar nuk ka asnjë publikim të madh të të dhënave sot. Shtetet e Bashkuara po publikojnë sot shifrat e porosive të mallrave të qëndrueshme.

Analiza Teknike

Paundi Us dollar Analiza Analiza Teknike 27/09/2023
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 27/09/2023

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.2198 Daily R2
Rezeistenca 1 1.2175 Daily R1
Suport 1 1.2113 Daily S1
Suporti 2 1.2090 Daily S2

GBPUSD Tabela e indikatorëve - 27/09/2023

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

GBPUSD Indikator / Periudha tabelare - 27/09/2023

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniShisni
RSI (14) Blini NeutralShisni
SMA 20 Shisni ShisniShisni

GBPUSD 27/09/2023 - Çmimi i referencës : 1.2145

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Paundi britanik - dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani