CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Ari Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 22/10/2021

Analiza Fondamentale

22 Tetor, 2021

Ari fitoi për të katërtin sesion radhazi të premten, i mbështetur nga një dollar i ulur, ndërkohë që presionet inflacioniste rritën kërkesën për metalin e çmuar si një investim i sigurt. Indeksi i dollarit drejtohet për një javë të dytë rëniesh, duke i dhënë mbështetje arit duke e bërë atë më tërheqës për blerësit që mbajnë monedha të tjera.

Analiza Teknike

Ari Analiza Analiza Teknike 22/10/2021
Time Frame: 1 hour

GOLD Tabela e suportit dhe rezistencës - 22/10/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1807.05 Daily R2
Rezeistenca 1 1801.08 Daily R1
Suport 1 1785.16 Daily S1
Suporti 2 1779.19 Daily S2

GOLD Tabela e indikatorëve - 22/10/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

GOLD Indikator / Periudha tabelare - 22/10/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniShisni
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

GOLD 22/10/2021 - Çmimi i referencës : 1793.12

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
ARI Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani