CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar - Dollari kanadez Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 22/10/2021

Analiza Fondamentale

22 Tetor, 2021

Çifti USD/CAD ra të Premten. Është 1,23280 në kohën e drekës në Evropë. Kanadaja do të raportojë shitjet me pakicë për tetorin më vonë sot. Shtetet e Bashkuara do të publikojnë PMI-në e saj të Prodhimit dhe Shërbimeve për tetor këtë pasdite.

Analiza Teknike

Dollar - Dollari kanadez Analiza Analiza Teknike 22/10/2021
Time Frame: 1 hour

USDCAD Tabela e suportit dhe rezistencës - 22/10/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.2375 Daily R2
Rezeistenca 1 1.2355 Daily R1
Suport 1 1.2301 Daily S1
Suporti 2 1.2281 Daily S2

USDCAD Tabela e indikatorëve - 22/10/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

USDCAD Indikator / Periudha tabelare - 22/10/2021

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniShisni
RSI (14) Blini ShisniShisni
SMA 20 Shisni ShisniShisni

USDCAD 22/10/2021 - Çmimi i referencës : 1.2329

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Dollar Kanadez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani