CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar Jeni japonez Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 22/10/2021

Analiza Fondamentale

22 Tetor, 2021

Çifti USD/JPY tregtohej më i ulët të premten. Është 113.832 në mesditë në Evropë. PMI -të e Japonisë për Prodhim dhe Shërbime për Tetor të shtypura përkatësisht në 53.0 dhe 57.0. CPI-ja Kombëtare Japoneze u rrit 0.1%, Muaj-Muaj, siç pritej. Shtetet e Bashkuara do të raportojnë PMI-të e veta të Prodhimit dhe Shërbimeve për tetorin më vonë sot.

Analiza Teknike

Dollar Jeni japonez Analiza Analiza Teknike 22/10/2021
Time Frame: 1 hour

USDJPY Tabela e suportit dhe rezistencës - 22/10/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 114.27 Daily R2
Rezeistenca 1 114.08 Daily R1
Suport 1 113.57 Daily S1
Suporti 2 113.38 Daily S2

USDJPY Tabela e indikatorëve - 22/10/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

USDJPY Indikator / Periudha tabelare - 22/10/2021

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Shisni BliniBlini
SMA 20 Shisni BliniBlini

USDJPY 22/10/2021 - Çmimi i referencës : 113.81

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (1)Shisni (2)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Jen Japonez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani