CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

USA500 Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 22/10/2021

Analiza Fondamentale

22 Tetor, 2021

Ofertat e së ardhmes së aksioneve në SHBA u ulën, duke e vendosur S&P 500 në rrugën e duhur për të thyer një seri fitimesh shtatëditore që përfshinte një rekord të ri. E ardhmja e lidhur me S&P 500 ra me 0.1% të Premten. Indeksi i gjerë i tregut u rrit më lart në një mbyllje rekord të enjten, duke eklipsuar një kulm të shtatorit. Funksionet e së ardhmes Nasdaq-100 të rënda nga teknologjia ranë 0.4% të premten dhe kontratat e së ardhmes të lidhura me mesataren industriale Dow Jones me çip blu ishin të sheshta.

Analiza Teknike

USA500 Analiza Analiza Teknike 22/10/2021
Time Frame: 1 hour

USA500 Tabela e suportit dhe rezistencës - 22/10/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 4569.38 Daily R2
Rezeistenca 1 4558.00 Daily R1
Suport 1 4527.64 Daily S1
Suporti 2 4516.26 Daily S2

USA500 Tabela e indikatorëve - 22/10/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USA500 Indikator / Periudha tabelare - 22/10/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

USA500 22/10/2021 - Çmimi i referencës : 4542.82

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
USA500 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani