CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 72% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Euro Dollar Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 22/10/2021

Analiza Fondamentale

22 Tetor, 2021

Euro u ngjit më lart të premten. Aktualisht është 1.16390. PMI Prodhuese Gjermane për Tetor arriti në 58.5, PMI e Shërbimeve të saj për Shtator të shtypura në 52.4. Parashikimet e konsensusit ishin përkatësisht 56.5 dhe 55.0. Shtetet e Bashkuara do të raportojnë PMI-të e veta të Prodhimit dhe Shërbimeve për tetorin më vonë sot.

Analiza Teknike

Euro Dollar Analiza Analiza Teknike 22/10/2021
Time Frame: 1 hour

EURUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 22/10/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.1670 Daily R2
Rezeistenca 1 1.1656 Daily R1
Suport 1 1.1620 Daily S1
Suporti 2 1.1606 Daily S2

EURUSD Tabela e indikatorëve - 22/10/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Blini

EURUSD Indikator / Periudha tabelare - 22/10/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Blini ShisniBlini
RSI (14) Shisni ShisniNeutral
SMA 20 Blini ShisniShisni

EURUSD 22/10/2021 - Çmimi i referencës : 1.1639

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Euro - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani